Mijn naam is Suzanne van Ommeren en op het moment dat ik begon met de opleiding Brood- en Banketbakker in Wageningen wist ik dat ik ooit mijn eigen bedrijf zou starten. En begin 2013 heb ik dit ook gedaan. Toen heb ik ervoor gekozen om mijn passie voor banket uit te breiden.

Nu zijn we zo gegroeid dat het vanuit huis niet meer mogelijk is om alle bestellingen te realiseren, openen wij op 15 november 2017 onze winkel. De winkel zal zich in het nieuwe winkelcentrum nabij de Jumbo bevinden. In de winkel gaan we verder waar we mee begonnen zijn en dat is onze passie voor banket verkopen. Hierbij gaat het erom dat wij voor elke gelegenheid wat lekkers zullen hebben. Of het nou een verjaardag, feestdag of gezellige visite is, er is altijd wel iets wat daarbij past en wij willen er graag voor zorgen dat het lekkers er helemaal bij past. Naast banket worden er in de winkel ook ambachtelijk brood en handgemaakte bonbons verkocht. Tevens is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee iets lekkers of een belegd broodje te proeven.

Samen met mijn team probeer ik voor u het juiste product te vinden, bij elk feestje, elke feestdag, maar ook tijdens de barbecue met vrienden. Mochten we iets niet in de winkel hebben gaan we kijken hoe we het kunnen realiseren.

Wij heten u van harte welkom om een keertje bij ons binnen te lopen.